Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Έτοιμη να ηγηθεί» και η Πάρις Χίλτον

«Έτοιμη να ηγηθεί» και η Πάρις Χίλτον

Όταν παρομοίαζαν τον Μπάρακ Ομπάμα με διασημότητες όπως η Πάρις Χίλτον και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ούτε που θα είχε περάσει από το μυαλό των υπευθύνων του επιτελείου του Τζον Μακέιν ο αντίκτυπος που θα είχε το εν λόγω σποτ. Μπορεί, ο ίδιος ο Ομπάμα να έκανε τόπο στην «οργή», αλλά η Πάρις εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να δηλώσει «έτοιμη να ηγηθεί»!

53

Όταν παρομοίαζαν τον Μπάρακ Ομπάμα με διασημότητες όπως η Πάρις Χίλτον και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ούτε που θα είχε περάσει από το μυαλό των υπευθύνων του επιτελείου του Τζον Μακέιν ο αντίκτυπος που θα είχε το εν λόγω σποτ. Η απάντηση που μπορεί να περίμεναν από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών δεν ήρθε, ήρθε όμως μια απάντηση από την απρόβλεπτη Πάρις.

Σε ένα βιντεάκι που δημοσίευσε μέσω του χιουμοριστικού δικτυακού τόπου Funny or Die, η Πάρις Χίλτον αναφέρεται στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ ως «αυτός ο ρυτιδιασμένος, ασπρομάλλης τύπος» και υποστηρίζει ότι το γεγονός πως την χρησιμοποίησε στο εκλογικό του σποτ σημαίνει ότι τώρα είναι και αυτή υποψήφια για την προεδρία.

«Ευχαριστώ για την υποστήριξη, ασπρομάλλη μάγκα. Δεν είμαι από τα παλιά, ούτε θέλω να φέρω την αλλαγή, όπωςο άλλος υποψήφιος, είμαι όμως καυτή. Και θέλω η Αμερική να ξέρει ότι είμαι τελείως έτοιμη να ηγηθώ» δηλώνει χαμογελαστά η Πάρις Χίλτον, που εμφανίζεται με το μαγιό της σε μια ξαπλώστρα.

Στην έναρξη του βίντεο ο Μακέιν χαρακτηρίζεται «η πιο ηλικιωμένη διασημότητα στον κόσμο· όπως λέμε σούπερ – ηλικιωμένος· δηλαδή, τόσο ηλικιωμένος που θυμάται την εποχή που ο χορός ήταν αμαρτία και που σέρβιραν τη μπύρα σε κουβά».

Στο βίντεο παίζουν εικόνες του Μακέιν, του Γιόντα από τον Πόλεμο των Αστρων και των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειρά τα Χρυσά Κορίτσια.

Η Πάρις Χίλτον δηλώνει ότι η επόμενη κίνησή της είναι να βρει την κατάλληλη υποψήφια αντιπρόεδρο,με πιθανότερη την τραγουδίστρια Ριάνα,και υπόσχεται ότι εφόσον εκλεγεί θα βάψει το Λευκό Οίκο ροζ.

Παράλληλα, παρεμβαίνει στην τελευταία κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Μπάρακ Ομπάμα και Τζον Μακέιν σχετικά με την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, αναφέροντας ότι η ίδια υποστηρίζει μια συνδυασμένη λύση των προτάσεων και των δύο, δηλαδή ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε συνδυασμό με την εξόρυξη πετρελαίου στα ανοιχτά των αμερικανικών ακτών.

«Η ενεργειακή κρίση λύθηκε. Θα σας δω στα ντιμπέιτ», κλείνει το βίντεό της η Πάρις Χίλτον, της οποίας οι γονείς έχουν ενισχύσει την εκστρατεία του Τζον Μακέιν με 4.600 δολάρια.

Σύμφωνα με το BBC, σχολιάζοντας το βίντεο – απάντηση της Πάρις, ο εκπρόσωπος Τύπου του Τζον Μακέιν δήλωσε: «Η Πάρις Χίλτον μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη διασημότητα όσο ο Μπάρακ Ομπάμα, αλλά οπωσδήποτε έχει καλύτερο σχέδιο για τα θέματα ενέργειας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο