66

Ο ΚέβινΑντερσονθα είναι το κορυφαίο όνομα στο τουρνουά Challenger 75.000 δολαρίων Status Athens Open, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 12 έως 20 Απριλίου με τη συμμετοχή και άλλωνγνωστών τενιστών.

Οι τέσσερις νίκες του (από τις οποίες οι δυο στα προκριματικά), και κυρίως εκείνη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Όπεν του Μαϊάμι, αναμένεται να «εκτοξεύσουν» τον Νοτιοαφρικανόακόμη πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, από το Νο 122, που βρίσκεται αυτή την εβδομάδα, κι ακόμη πιο ψηλά από το Νο 58 στην ATP Race (όπου υπολογίζονται μόνο τα αποτελέσματα από την αρχή κάθε χρονιάς).

Νούμερο 2 του τουρνουά θα είναι ο Γερμανός Αντρέας Μπεκ, Νο 148 στον κόσμο, νικητής φέτος στο Challenger, που έγινε στο Σαράγεβο. Νούμερο 3 θα είναι ο Σλοβάκος Λούκας Λάτσκο (Νο 150) και Νο 4 ο Αυστραλός Γιόζεφ Σιριάνι (Νο 155), ο οποίος φέτος είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του ATP tournament της Αδελαϊδας. Στο Νο 5 του ταμπλό θα είναι ο Ντένις Ιστομίν (Ουζμπεκιστάν, Νο 156) και στο Νο 6 ο Τσέχος Λούκας Ντλούχι, Νο 176 στον κόσμο στο απλό και Νο 14 στο διπλό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ