
Εξ αναβολής μεγάλης σημασίας για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Σαν... Κυριακή. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παίζουν την Τετάρτη δύο πολύ κρίσιμα ματς για την κορυφή, στα εξ αναβολής παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, ενώ η «Ένωση» φιλοξενεί τη Ξάνθη.
26
Την Τετάρτη θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα μεταξύ ΑΕΚ- Ξάνθης και Ατρομήτου-Παναθηναϊκού. Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά, στην προσπάθεια της ΑΕΚ και του ΠΑΟ για την κατάκτηση του τίτλου.
Καταρχήν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο, που διατήρησε το προβάδισμα τίτλου και την πρώτη θέση της βαθμολογίας με το 1-1 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι του πρωταθλήματος.
Και στην ΑΕΚ όλοι σκέφτονται το ματς με την Ξάνθη, όπου περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο Νίκος Κωστένογλου, που έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αρουαμπαρένα και Κονέ.
Ο Αργεντινός αριστερός μπάκ αποχώρησε με διάταση συνδέσμων της αριστερής ποδοκνημικής από το ντέρμπι και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για τις επόμενες μέρες. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον ΟΦΗ στη Κρήτη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζήκου ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
16:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Ξάνθη —Supersport—
18:30 (Περιστέρι) Ατρόμητος-ΠΑΟ —Supersport—
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες


