
Το Μαρούσι συζητά με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκεται το Μαρούσι με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, στο πρόσωπο του οποίου ο Ντάρκο Ρούσο βλέπει τον παίκτη που θα ενισχύσει σημαντικά την φροντ λάιν της ομάδας. Μέχρι στιγμής πάντως οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία. Ελαφρύς ο τραυματισμός του Καϊμακόγλου.
66
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκεται το Μαρούσι με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, στο πρόσωπο του οποίου ο Ντάρκο Ρούσο βλέπει τον παίκτη που θα ενισχύσει σημαντικά την φροντ λάιν της ομάδας. Μέχρι στιγμής πάντως οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία.
Στο μεταξύ, μια μέρα ρεπό έδωσε ο Ρούσο στους παίκτες του μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας». Η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα. Απόντες θα είναι ο Πάρκερ που αναχώρησε για τις ΗΠΑ για να δει την σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο τους (θα επιστρέψει την Πέμπτη) και ο Κογιαντίνοβιτς που ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα του για να τακτοποιήσει μια προσωπική υπόθεση (επιστρέφει την Τετάρτη).
Το δε διάστρεμμα που υπέστη στο ζέσταμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Καϊμακόγλου δεν είναι βαριάς μορφής κάτι που σημαίνει ότι με λίγες θεραπείες και δυο μέρες ξεκούραση θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ – Εκεχειρία στην Ουκρανία πρότεινε ο πρόεδρος της Ρωσίας
- Για χρόνια σχεδίαζε τις επιθέσεις ο 89χρονος – Ο οπλισμός, τα μάγια και οι συντάξεις – «Με κυνηγάνε δαίμονες» έλεγε στην κόρη του
- «Έχασε» το Γαλατά-Φενέρ, σφυρίζει Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Μελέρ που έχει παρελθόν με Λανουά
- Η επίθεση της Μελάνια Τραμπ στον Κίμελ της «γύρισε μπούμερανγκ»: Την κατηγορούν για υποκρισία
- Αλόννησο: Σοβαρός τραυματισμός ναύτη σε πλοίο – Έπεσε από ύψος 6 μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών
- Δημοσκόπηση: Η κρίση νομιμοποίησης οδηγεί σε κατάρρευση τα ποσοστά της ΝΔ




