96

Κάτοικος Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά λοιπόν ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες του Αρη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε το «ναι» στον Λάμπρο Σκόρδα και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα να ακολουθεί τον «πρίγκιπα του Νερέτβα» στον Αρη, ενώ ο 58χρονος τεχνικός αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας για να παρακολουθήσει το φιλικό της νέας του ομάδας με την τοπική ομάδα.

Εκεί ο νέο τεχνικός του Αρη θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από το υλικό της ομάδας απόντος βέβαια των διεθνών Χαλκιά και Γκαρσία.

Έτσι, ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες. Τότε ο Μπάγεβιτς άφηνε τον Ολυμπιακό με ντάμπλ, και 10 βαθμούς στους ομίλους του Champions League.

Εν τω μεταξύ ο «Ντούσκο» δούλεψε στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα επιστρέφει, με το ενδιαφέρον να έγκειται στο εάν θα καταφέρει να πάρει κάποιο τίτλο όπως και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες στην Ελλάδα, καθώς ο Αρης έχει να πανηγυρίσει τρόπαιο από το 1970 όταν και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης

H ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:«Η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε σήμερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κύριος Μπάγεβιτς θα αφιχθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα του Αρη με την Σαντάνσκι Βίρεν (ώρα έναρξης 17:00)».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ