Νικόλ Κίντμαν και Ρέιφ Φάινς «κοιτούν» προς τα Όσκαρ με το «The Reader»
Με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας του Χόλιγουντ θα γυριστεί η ταινία The Reader, βασισμένη στο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Μπέρναρντ Σλινκ. Ν.Κίντμαν και Ρ.Φάινς πρωταγωνιστούν, ο Στήβεν Ντάλντρι σκηνοθετεί και ο Αντονι Μινγκέλα θα εκτελεί καθήκοντα παραγωγού.
91
Με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας του Χόλιγουντ θα γυριστεί η ταινία The Reader, βασισμένη στο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Μπέρναρντ Σλινκ. Νικόλ Κίντμαν και Ρέιφ Φάινς πρωταγωνιστούν, ο Στήβεν Ντάλντρι σκηνοθετεί και ο Αντονι Μινγκέλα θα εκτελεί καθήκοντα παραγωγού.
Το βιβλίο διηγείται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού με μια μεγαλύτερή του γυναίκα, η οποία κρύβει ένα φοβερό έγκλημα πολέμου, καθώς και τον αναλφαβητισμό της.
Τα στοιχεία της ταινίας «φωνάζουν» από μακριά Όσκαρ όπως και οι συνεργασίες. Τόσο ο Φάινς, όσο και η Κίντμαν έχουν συνεργαστεί ξανά με τον Μινγκέλα στον Αγγλο Ασθενή και το Cold Mountain αντίστοιχα, ενώ η Ν.Κίντμαν κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ για την προηγούμενη συνεργασία της με τον Στ.Ντάλντρι για τις Ώρες.
Συμπαραγωγός του Αντονι Μινγκέλα είναι ο Σίντεϊ Πόλακ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- Ιταλία: Παραιτήθηκε και η υπουργός Τουρισμού στη σκιά της κυβερνητικής ήττας στο δημοψήφισμα
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος



