Μάχη στήθος με στήθος δίνουν Ρουαγιάλ-Σαρκοζί, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις
Έκλεισε οριστικά η ψαλίδα μεταξύ Νικολά Σαρκοζί και Σεγκολέν Ρουαγιάλ, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στη Γαλλία. Οι δύο βασικότεροι διεκδικητές της προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας συγκεντρώνουν από 50%.
30
Έκλεισε οριστικά η ψαλίδα μεταξύ Σαρκοζί και Ρουαγιάλ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στη Γαλλία. Οι δύο βασικότεροι διεκδικητές της προεδρίας της Γαλλίας συγκεντρώνουν από 50%.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της εταιρείας LH2, στον πρώτο γύρο θα προηγείτο ο Νικολά Σαρκοζί με 30%, θα ακολουθούσε η Σεγκολέν Ρουαγιάλ με 27% και στην τρίτη θέση ο κεντροδεξιός Φρανσουά Μπαϊρού με 17%.
Στον δεύτερο γύρο, τόσο ο Σαρκοζί της Κεντροδεξιάς όσο και η Ρουαγιάλ των Σοσιαλιστών θα συγκέντρωναν από 50%.
Σε άλλη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Ifor για λογαριασμό της εφημερίδας Journal de Dimanche», στον δεύτερο γύρο ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς θα λάμβανε 50,5% και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ 49,5% με το στατιστικό λάθος να κυμαίνεται από 3% έως 5%.
Στη Μαδρίτη ο Σαρκοζί
Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών βρίσκεται την Τρίτη στην Ισπανία, προκειμένου να συναντηθεί με τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της χώρας Χοσέ Θαπατέρο και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Μαριάνο Ραχόι.
Στο στόχαστρο του Σαρκοζί, όπως γράφει η εφημερίδα El Pais, η πολυπληθέστατη «αποικία» Γάλλων πολιτών (και ψηφοφόρων) που ζει και εργάζεται στην Ισπανία.
Ο Σαρκοζί έχει ήδη επισκεφθεί το Λονδίνο και το Βερολίνο, όπου συναντήθηκε με τους Τόνι Μπλερ και Ανγκελα Μέρκελ αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442