Τρία DVD αρχαιολογικών ανασκαφών παρέδωσαν στο υπ.Παιδείας οι «Φίλοι της Μουσικής»
Τρία εκπαιδευτικά DVD για τους μαθητές των γυμνασίων, με αντικείμενο τα ευρήματα των ανασκαφών στο Δίον της Μακεδονίας, τη Μεσσήνη της Πελοποννήσου και την Ολυμπία, παρήγαγε και παρέδωσε στην υπουργό Παιδείας ο Σύλλογος «Φίλοι της Μουσικής».
92
Τρία εκπαιδευτικά DVD για τους μαθητές των γυμνασίων, με αντικείμενο τα ευρήματα των ανασκαφών στο Δίον της Μακεδονίας, τη Μεσσήνη της Πελοποννήσου και την Ολυμπία, σε επιστημονική επιμέλεια των Δ.Παντερμαλή, Π.Θέμελη και Ξ.Αραπογιάννη, παρήγαγε και παρέδωσε στην υπουργό Παιδείας Μ.Γιαννάκου ο Σύλλογος «Φίλοι της Μουσικής».
Σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής ο σύλλογος παρέδωσε τα 2.000 αντίτυπα στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να τα διανείμει σε αντίστοιχο αριθμό σχολείων ανά την Ελλάδα.
Στόχος του προγράμματος είναι η συνδρομή στο έργο των εκπαιδευτικών σχετικά με τον εμπλουτισμό του μαθήματός τους, δεδομένου ότι «ενώ θα έπρεπε κάθε γυμνάσιο να έχει την δική του βιβλιοθήκη αυτό φάνηκε αδύνατον», όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής» Χρήστος Δ. Λαμπράκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υπουργοί Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, Τουρισμού Φάνη Παλλη Πετραλιά, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη, Σταύρος Μπένος.Τα DVD εντάσσονται σε μια σειρά, περίπου 90 ψηφιακών ταινιών, με θέματα ιστορικά και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Η υπουργός παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής, χαρακτήρισε χρήσιμο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα παιδιά το υλικό των ταινιών και πρόσθεσε ότι μπορούν να αποσταλούν και στους Έλληνες μαθητές του εξωτερικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άννα Βίσση: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα δισκογραφική εταιρία της με τη Δήμητρα Κούστα
- Νέα πλατφόρμα καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς
- Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε το αεροπλανοφόρο «USS Gerald R. Ford» από τη Σούδα
- Ρεκόρ με τη Ρίο Άβε ο Συλαϊδόπουλος και αποθέωση από τα πορτογαλικά ΜΜΕ
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα





