Πρεμιέρα της «Λίμνης των Κύκνων» την Τετάρτη στο θέατρο του μπάντμιντον
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη παράσταση του Μάθιου Μπουρν, η «Λίμνη των Κύκνων» σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας, το γήπεδο του μπάντμιντον στο Γουδί.
91
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη παράσταση του Μάθιου Μπουρν, η «Λίμνη των Κύκνων» σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας, το γήπεδο του μπάντμιντον στο Αλσος Στρατού στο Γουδί.
Μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την μακροβιότερη παράσταση χορού στην ιστορία του Γουέστ Εντ και του Μπροντγουεϊ. Η παράσταση εισάγει πολλές καινοτομίες, με βασικότερη αυτή που θέλει όλους τους κύκνους να ερμηνεύονται από άνδρες χορευτές.
Βασικό στοιχείο της παράστασης παραμένει η μουσική του Τσαϊκόφσκι, καθώς και η ανθρώπινη επιθυμία για τον ανέφικτο έρωτα. Ο Μάθιου Μπουρν δηλώνει: «άδραξα την ευκαιρία να δημιουργήσω μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία, μέσα από την οποία θα ικανοποιούσα τις χιουμοριστικές αλλά και δραματικές μου ανησυχίες, χορογραφώντας μια σειρά από σουίτες ελεύθερης κίνησης πάνω στο ωραιότερο μουσικό θέμα που γράφτηκε ποτέ για μπαλέτο».
Η αμφιλεγόμενη εικονοκλαστική παράσταση του Μάθιου Μπουρν που ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια, αποτελεί σήμερα μια καθιερωμένη εναλλακτική πρόταση που αποσπά το ενθουσιώδες χειροκρότημα κοινού και κριτικών όπου προβάλλεται.
Ο παγκόσμιος Τύπος έχει χαρακτηρίσει την παράσταση «επική, τραγική, προσωπική και μαζί παγκόσμια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακτινολόγοι προειδοποιούν για πιθανές απάτες με deepfake ακτινογραφίες
- «Δεν καταλάβαμε ότι τον μαχαίρωσε» – Πώς περιγράφει τη δολοφονία του Κλεομένη ο 19χρονος που ήταν μαζί του
- Λήμνος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Μούδρου – Νεκρός ο 67χρονος οδηγός
- Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ρογκαβόπουλου – Ποια παιχνίδια θα χάσει
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Κάηκε ολοσχερώς
- Αλεξάντερ Κλούγκε: Πέθανε ο σκηνοθέτης που άλλαξε το γερμανικό σινεμά



