
Οι υποψηφιότητες για το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών του Χόλιγουντ
Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών του Χόλιγουντ. Η απονομή θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου και θεωρείται προάγγελος των βραβείων Όσκαρ. Από τις υποψήφιες ταινίες ξεχωρίζουν Ο Πληροφοριοδότης, η Βαβέλ και η Βασίλισσα.
43
Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών του Χόλιγουντ, διάκριση που θεωρείται προάγγελος για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.
Έτσι, υποψήφιες για το βραβείο των Αμερικανών παραγωγών είναι οι ταινίες: Ο Πληροφοριοδότης, Βαβέλ, Η Βασίλισσα, Little Miss Sunshine και Dreamgirls.
Ηχηρή είναι η απουσία από τη λίστα των υποψηφιοτήτων της ταινίας Γράμματα από την Ίβο Τζίμα, του Κλιντ Ίστγουντ.
Βραβείο απονέμεται και σε ταινία κινουμένων σχεδίων. Τη φετινή διάκριση διεκδικούν οι παραγωγές: Cars, Flushed Away, Happy Feet, Ice Age: The Meltdown και Monster House.
Όπως μετέδωσε το BBC, η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν η πίεση κι ο… χαρακτήρας, χτυπούν κόκκινο
- Πώς θα γίνει η φορολόγηση των crypto – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Χαϊδάρι: Αυτό είναι το σημείο που έπεσε στο κενό η 13χρονη μαθήτρια – Πώς συνέβη το ατύχημα
- Έλλη Πασπαλά: «Η φωνή μου έχει συρρικνωθεί και με τρομάζει»
- Η αυτοματοποίηση δημιουργεί ρίσκο στην εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων
- Σαλμάς: Ούτε το 5% των υποθέσεων διαφθοράς δεν έχει βγει στη φόρα, θα έρθουν δικογραφίες και για την Υγεία – Προαναγγέλλει μήνυση ο Γεωργιάδης



