Επιστρέφει το 2008 ο αγαπημένος Ιντιάνα Τζόουνς
Τον Μάιο του 2008 προγραμματίζεται η επιστροφή του Ιντιάνα Τζόουνς. Το σενάριο της τέταρτης ταινίας με τις περιπέτειες του διάσημου αρχαιολόγου έχει ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2007.
43
Τον Μάιο του 2008 προγραμματίζεται η επιστροφή του Ιντιάνα Τζόουνς.
Όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας, ο ίδιος και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του σεναρίου και έτσι το 2007 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τέταρτου μέρους με τις περιπέτειες του διάσημου αρχαιολόγου.
Σύμφωνα με το BBC, πρωταγωνιστής θα είναι βέβαια ο Χάρισον Φορντ, όμως λεπτομέρειες για την υπόθεση της ταινίας δεν έχουν ανακοινωθεί.
Ο Λούκας αρκέστηκε να δηλώσει ότι «θα είναι φανταστική», αφού το σενάριό της είναι το καλύτερο απ όλα τα προηγούμενα.
Η πρώτη ταινία με ήρωα τον Ιντιάνα Τζόουνς προβλήθηκε το 1981 και είχε τίτλο Ιντιάνα Τζόουνς. Κυνηγοί της χαμένης κιβωτού.
Ακολούθησαν άλλες δύο ταινίες: Ιντιάνα Τζόουνς. Ο ναός του χαμένου θησαυρού (1984) και Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία (1989).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
- «Πληγωμένος» από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
- Τομ Χανκς: Το ελληνικό διαβατήριο του γιου του, έγινε παγίδα στην Κολομβία – «Ελευθερώστε με»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών – Επιβεβαιώνει η Κομισιόν επικείμενο έλεγχο για τις επιδοτήσεις
- Πυρά Ανδρουλάκη κατά κυβέρνησης: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δεν μπορούν να ζεστάνουν το σπίτι τους
- Γιατί ο Αταμάν «έκοψε» τον Μπόλντγουιν


