Αναβάλλεται για τις 17 Μαΐου η συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ
Οι πολυάριθμοι φαν της Λατίνας σταρ Τζένιφερ Λόπεζ θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή για να την θαυμάσουν από κοντά, καθώς η συναυλία της στο Στάδιο Καραϊσκάκη αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου.
31
Οι πολυάριθμοι φαν της Λατίνας σταρ Τζένιφερ Λόπεζ θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή για να την θαυμάσουν από κοντά, καθώς η συναυλία της στο Στάδιο Καραϊσκάκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη, 17 Μαΐου.
Η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων οδήγησε σε επανασχεδιασμό της περιοδείας της J.Lo, με αποτέλεσμα η συναυλία να μην πραγματοποιηθεί στην αρχική ημερομηνία στις 29 Απριλίου.
Πάντως, τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας.
Στο πρόγραμμα της Λόπεζ υπάρχουν όλες οι μεγάλες επιτυχίες της που καλύπτουν το διάστημα από το πρώτο της άλμπουμ On the 6 του 1999 ώς το πρόσφατο Rebirth– από τότε που η όμορφη Πορτορικανή από τις γειτονιές της Νέας Υόρκης εξελίχθηκε σε ποπ ντίβα, σε ακριβοπληρωμένη σταρ και μπίζνες γούμαν, λανσάροντας προϊόντα και στυλ και καταφέρνοντας ανάμεσα σε άλλα να κάνει μόδα τις καμπύλες απαντώντας… μεσογειακά στα ανορεξικά μοντέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ


