Ειδική έκδοση του Playboy για άνδρες ομοφυλόφιλους στη Βρετανία
Το περιοδικό Playboy ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη του έκδοση, που θα απευθύνεται κυρίως στους άνδρες ομοφυλόφιλους στη Βρετανία, γράφει η εφημερίδα Times του Λονδίνου.
38
Το περιοδικό Playboy ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη του έκδοση που θα απευθύνεται κυρίως στους άνδρες ομοφυλόφιλους στη Βρετανία, γράφει η εφημερίδα Times του Λονδίνου.
«Εκεί όπου η αγορά των γκέι είναι σημαντική, είμαστε έτοιμοι να εκδώσουμε ένα ειδικό περιοδικό» δήλωσε η Κρίστι Χέφνερ, γενική διευθύντρια του αμερικανικού ομίλου που εκδίδει το περιοδικό και έχει επίσης ένα τηλεοπτικό δίκτυο. «Δεν θα με εξέπληττε αν κυκλοφορούσε κάτι φέτος, δεδομένης της σπουδαιότητας της αγοράς στη Βρετανία» πρόσθεσε.
Ο όμιλος Playboy επιδιώκει να διαφοροποιήσει τα έσοδά του, ενώ το περιοδικό είναι απολύτως επικερδές παρά την περιορισμένη κυκλοφορία των τριών εκατομμυρίων αντιτύπων. Ο όμιλος εισχώρησε στη μόδα με είδη ένδυσης και αξεσουάρ κυρίως για γυναίκες, ενώ θα προτείνει και βιντεοκλίπ για τα κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο έντυπο The Business, το Playboy μπορεί να ανοίξει φέτος μια αλυσίδα καταστημάτων στην Ευρώπη, με την πρώτη αλυσίδα στο Λονδίνο. Ο όμιλος διαθέτει ήδη καταστήματα στο Λας Βέγκας, το Τόκιο και τη Μελβούρνη.
Τα προϊόντα Playboy πωλούνται επί του παρόντος στην Ευρώπη στα μεγάλα καταστήματα, όπως το Selfridges στο Λονδίνο και το Colette στο Παρίσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο

