Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για το «σατανικό ζευγάρι» της Μυτιλήνης
Ο επίλογος της τραγωδίας του φόνου της Ευστρατίας Μαμώλου και στη συνέχεια της εξαφάνισης του πτώματος δια της καύσης του στο τζάκι του σπιτιού από 33χρονο και την 28χρονη γυναίκα του γράφτηκε στη Σάμο όπου συνεδρίασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο.
28
Ο επίλογος της τραγωδίας του φόνου της Ευστρατίας Μαμώλου και στη συνέχεια της εξαφάνισης του πτώματος δια της καύσης του στο τζάκι του σπιτιού από τον 33χρονο Γιάννη Μπουτάρα και την 28χρονη γυναίκα του Αρετή Διόλατζη γράφτηκε στη Σάμο όπου συνεδρίασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο.
Το δικαστήριο καταδίκασε το Μπουτάρα σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το φόνο της Μαμώλου και σε ποινή κάθειρξης 20 ετών κατά συγχώνευση για τα κακουργήματα της αρπαγής της Μαμώλου με σκοπό τη συνουσία και του κατ΄εξακολούθηση βιασμού της. (Αρχικές ποινές 15 και 13 χρόνων αντίστοιχα). Επίσης καταδικάσθηκε σε ποινή 18 μηνών φυλάκισης για μια σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα μεταξύ των οποίων και η περιύβριση νεκρού.
Επίσης καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και πέντε μηνών κατά συγχώνευση τη Διόλατζη για τα αδικήματα της συνέργιας σε αρπαγή με σκοπό τη συνουσία και της περιύβρισης νεκρού. Σημειώνεται ότι η Διόλατζη αθωώθηκε για τη δολοφονία της Μαμώλου για την οποία και εκατηγορείτο.
Στην απολογία του, αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Μπουτάρας ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας και στη συνέχεια της καύσης του πτώματος της Ευστρατίας Μαμώλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αναβαθμίζεται το Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιόχωρας
- Από το Beetlejuice στο The Studio: H Κάθριν Ο’Χάρα έκανε την κωμωδία σοβαρή υπόθεση
- Σαμαράς: Σε καιρούς κρίσης ο πατριωτισμός ενώνει – Μήνυμα από την Καλαμάτα παρουσία Καραμανλή
- O περίφημος αστρικός χάρτης του Ίππαρχου είχε σβηστεί από την ιστορία – Τώρα ξανάρχεται στο φως
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί τη συνταγματοποίηση των ολέθριων επιλογών της
- Κοινωνική παρέμβαση του Δήμου Περάματος για την ενίσχυση οικογενειών σε ανάγκη
- Ιράν: «Δεν έχουμε λάβει τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ» – Η Τεχεράνη κάλεσε τους ευρωπαίους πρέσβεις για εξηγήσεις
- Αντίστροφη μέτρηση στη Μέση Ανατολή; Ο Τραμπ ετοιμάζει γρήγορα τις αεράμυνες του Ισραήλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442