51

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν… Η ζήτηση ήταν πρωτοφανής και τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 51ης Eurovision της Αθήνας εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Οι φίλοι του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού θα πρέπει να …συμβιβαστούν με τον ημιτελικό ή τις πρόβες.

Στο δικτυακό τόπο της ΕΡΤ αναφέρεται ότι μέσα σε 25 μόλις λεπτά από την επανέναρξη της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων, την Τετάρτη, τα «μαγικά χαρτάκια» για την 20ή Μαΐου εξαντλήθηκαν.

Η ζήτηση ήταν άλλωστε πολύ μεγάλη από τα πρώτα λεπτά διάθεσης των εισιτηρίων τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα στην ηλεκτρονική διαδικασία.

Πλέον διατίθενται μόνο εισιτήρια για τον ημιτελικό και τις πρόβες του διαγωνισμού.

Η διάθεση γίνεται μέσω των θεματικών ιστοσελίδων της ΕΡΤ (www.eurovisionathens.gr) και της EBU (www.eurovision.tv), καθώς και από τα σταθερά σημεία πώλησης ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ και ACS Courier.

Το βράδυ της 14ης Μαρτίου πρόκειται να διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του κομματιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας η Αννα Βίσση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ