Αυστηρή επιστολή Έβερτ προς Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών
Διπλή παρέμβαση στο θέμα των υποκλοπών έκανε ο Μ.Έβερτ. Αφενός ζήτησε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής τώρα και όχι με το πέρας της δικαστικής έρευνας, και αφετέρου απέστειλε αυστηρή επιστολή στη Vodafone, την οποία κοινοποίησε στην πρόεδρο της Βουλής.
Διπλή παρέμβαση στο θέμα των υποκλοπών έκανε τη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ. Αφενός ζήτησε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής τώρα και όχι με το πέρας της δικαστικής έρευνας, και αφετέρου απέστειλε αυστηρή επιστολή στη Vodafone, την οποία κοινοποίησε στην πρόεδρο της Βουλής.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη, στην επιστολή του προς τη Vodafone ο κ. Έβερτ αναφέρει: «Η Βουλή των Ελλήνων έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε βουλευτή, με δική της μηνιαία δαπάνη, να γίνει συνδρομητής σε μια από τις υπάρχουσες εταιρείεας κινητής τηλεφωνίας. Η επιλογή μου υπήρξε η εταιρεία σας και έγινα συνδρομητής σας».
»Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων και όσων αποκαλύφθηκαν σχετικά με υποκλοπές τηλεφώνων της εταιρείας σας, ζητώ την άμεση διακοπή της συγκεκριμένης σύνδεσης, γιατί πλέον δεν μπορώ να έχω καμία επιστοσύνη στην εταιρεία σας για το απόρρητο των συνομιλιών μου».
Εν τω μεταξύ, σε συνεντεύξεις του ο κ. Έβερτ έλεγε ότι ο κ. Κορωνιάς έπρεπε αμέσως να φωνάξει τον εισαγγελέα και να μην σβήσει τίποτα. «Φαντάζεστε τι μεγάλη ευθύνη έχει ο κ. Κορωνιάς, αν αύριο το πρωί η εισαγγελική αρχή πει ότι δεν μπορούμε να βρούμε τους υπευθύνους γιατί σβήστηκαν τα αρχεία; Πρέπει να πάει φυλακή αυτός ο κύριος» είπε χαρακτηριστικά.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.