
Αφίσες της Διεθνούς Αμνηστίας στη Δημοτική Πινακοθήκη της Θεσσαλονίκης
Περισσότερες από 200 αφίσες από εθνικά τμήματα της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλο τον κόσμο εκτίθενται από την Πέμπτη έως τις 15 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης. Τίτλος της έκθεσης «Ανακαλύπτοντας τη Διεθνή Αμνηστία».
38
Περισσότερες από 200 αφίσες από εθνικά τμήματα της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλο τον κόσμο εκτίθενται από την Πέμπτη έως τις 15 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πωλούνται για τους σκοπούς της Διεθνούς Αμνηστίας έργα που προσέφεραν Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης για την έκθεση, που έχει τίτλο «Ανακαλύπτοντας τη Διεθνή Αμνηστία», μέσα από τις αφίσες αποκαλύπτονται οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις κυβερνήσεις και συγχρόνως παρουσιάζεται η δράση της Διεθνούς Αμνηστίας για τον τερματισμό των παραβιάσεων αυτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα
- Ύποπτος σε υπόθεση διαφθοράς ο Αντρίι Γερμάκ, πρώην προσωπάρχης του Ζελένσκι
- Τότεναμ – Λιντς 1-1: «Χ» στο Λονδίνο – Μαίνεται η μάχη για την παραμονή


