Συνάντηση Καραμανλή-Βουλγαράκη για τη συμβολή της Αθήνας στους Αγώνες του Πεκίνου
Ενημέρωση για το μνημόνιο συνεργασίας με την Κίνα είχε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του τη Δευτέρα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο οποίος επιστρέφει από ταξίδι στο Πεκίνο. Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία της Ελλάδας.
Ενημέρωση για το νέο μνημόνιο συνεργασίας με την Κίνα είχε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο οποίος επιστρέφει από ταξίδι στο Πεκίνο
Η Ελλάδα, είπε ο κ. Βουλγαράκης μετά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, θα συμβάλει στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων και στις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε σε τρία χρόνια το Πεκίνο να διοργανώσει ασφαλείς Αγώνες.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία της Ελλάδας, η οποία θα εξάγει την τεχνογνωσία της στο τομέα της ασφάλειας, που αποκτήθηκε με τεράστιο κόπο, προσπάθειες και χρήματα.
Οι σχέσεις Ελλάδας-Κίνας αποκτούν νέο βάθος, είπε ο κ. Βουλγαράκης.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.