
Παζάρι βιβλίων και αντίγραφων ελληνικών μουσείων στο Βυζαντινό Μουσείο
Παζάρι βιβλίων και αντίγραφων ελληνικών μουσείων πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Τα βιβλία θα διατίθενται με 50% έκπτωση, ενώ τα αντίγραφα με έκπτωση 40%.
38
Παζάρι βιβλίων και αντίγραφων ελληνικών μουσείων πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.
Το παζάρι πραγματοποιούν το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής, το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
Το παζάρι πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, έπειτα απο την περυσινή επιτυχία.
Τα βιβλία θα διατίθενται με 50% έκπτωση, ενώ τα αντίγραφα με έκπτωση 40%.
Το παζάρι θα είναι ανοικτό το Σάββατο από τις 10 έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή από τις 10 έως τις 5 απόγευμα. Στο χώρο του μουσείου θα λειτουργεί και cafe κατά τις ώρες λειτουργίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα
- Ύποπτος σε υπόθεση διαφθοράς ο Αντρίι Γερμάκ, πρώην προσωπάρχης του Ζελένσκι
- Τότεναμ – Λιντς 1-1: «Χ» στο Λονδίνο – Μαίνεται η μάχη για την παραμονή


