Σε θρίαμβο των Green Day εξελίχθηκαν τα φετινά MTV Music Awards
Η δυναμική επιστροφή της ροκ μουσικής στο προσκήνιο χαρακτήρισε τα φετινά MTV Music Awards. Οι βετεράνοι Green Day ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, κερδίζοντας επτά βραβεία, ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενοι The Killers και Fall Out Boy απέσπασαν από ένα.
71
Η δυναμική επιστροφή της ροκ μουσικής στο προσκήνιο χαρακτήρισε τα φετινά MTV Music Awards. Οι βετεράνοι Green Day ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, κερδίζοντας επτά βραβεία σε οκτώ υποψηφιότητες, ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενοι The Killers και Fall Out Boy απέσπασαν από ένα.
«Είναι σπουδαίο να ξέρεις πως η ροκ μουσική έχει ακόμα θέση στο MTV» δήλωσε, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, ο τραγουδιστής των Green Day, Μπίλι Τζο Αρμστρονγκ.
Όπως ήταν φυσικό, η hip hop μουσική δεν θα μπορούσε επίσης να λείπει από τη λαμπερή τελετή, με τους αξιότερους εκπροσώπους της, Κανιέ Ουέστ, Αλίσια Κιζ και Μίσι Έλιοτ να κερδίζουν σημαντικά βραβεία. Κέλι Κλάρκσον και Γκουέν Στέφανι συμπεριλήφθηκαν επίσης στη λίστα των νικητών, με την τελευταία μάλιστα να είναι η αιτία που οι Green Day δεν έκαναν οκτώ τα βραβεία τους.
Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η επανεμφάνιση του ράπερ MC Hammer στη σκηνή, όπου ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία του των 90s, U Cant Touch This.
Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος του παρουσιαστή της βραδιάς, Pif Diddy, που συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα και πλήθος κομπάρσων, ενώ τα ανδρικά βλέμματα τράβηξαν οι σέξι παρουσίες των Εύα Λονγκόρια (πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Desperate Housewives) και Πολίνα Ρούμπιο. Η πρώτη μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί επί σκηνής με τα εσώρουχά της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή τελετή επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον τυφώνα Κατρίνα, που ανάγκασε τους διοργανωτές να ακυρώσουν πολλές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα προηγούνταν της τελετής απονομής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- Αττική: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα




