Στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο οι Ντάνιελ Ντέι Λούις και Ρότζερ Μουρ
Στην Αθήνα πρόκειται να βρεθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο, για διαφορετικούς λόγους, δύο αστέρες του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον διάσημο Ιρλανδό ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λούις και τον διάσημο πράκτορα 007, Ρότζερ Μουρ.
43
Στην Αθήνα πρόκειται να βρεθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο, για διαφορετικούς λόγους, δύο αστέρες του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον διάσημο Ιρλανδό ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λούις και τον διάσημο πράκτορα 007, Ρότζερ Μουρ.
Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις θα επισκεφθεί τη χώρα μας ως προσκεκλημένος του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» και θα παραστεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα για δύο, που σκηνοθέτησε η σύζυγός του Ρεμπέκα Μίλερ.
Τα έσοδα από την προβολή της ταινία θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών Ελλάδος.
Όσον αφορά στον γοητευτικό Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα, θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου για κοινωφελή σκοπό.
Ειδικότερα, ο 78χρονος Βρετανός ηθοποιός είναι επίσημος προσκεκλημένος στο δείπνο που θα δοθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για τη συμπλήρωση 10 χρόνων του προγράμματος της Starwood Hotels and Resorts Inc. Check out for children, όπου οι πελάτες ενθαρρύνονται να προσφέρουν ένα δολάριο στη UNICEF σε κάθε αναχώρησή τους από το ξενοδοχείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα ευκαιρία για την Εθνική και πάλι με τον Δουβίκα (vid)
- Η «άγρια» επιστροφή του Ράιαν Γκόσλινγκ: Η επιτυχία του Project Hail Mary του άνοιξε την όρεξη
- Ο Ολυμπιακός διέλυσε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Πίνακας)
- Απείλησε η Εθνική με Δουβίκα (vid)
- H Μινεσότα στο επίκεντρο των διαδηλώσεων «No Kings»
- Τα ρομπότ επαναστατούν: Γιατί ξαφνικά τα ΑΙ σταμάτησαν να ακολουθούν διαταγές;





