Μηνυτήρια αναφορά κατά του Π. Σκανδαλάκη κατέθεσε πληρεξούσιος του Ειρηναίου
Στη Βουλή κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά του Φρ. Ραγκούση, πληρεξουσίου δικηγόρου του πρώην Ιεροσολύμων Πατριάρχη Ειρηναίου, με την οποία ο υφυπουργός Εξωτερικών Π.Σκανδαλάκης κατηγορείται ότι προέβη σε ενέργειες για να κηρυχθεί έκπτωτος ο κ. Ειρηναίος.
Στη Βουλή κατατέθηκε την Τρίτη η μηνυτήρια αναφορά του Φραγκίσκου Ραγκούση, πληρεξουσίου δικηγόρου του πρώην Ιεροσολύμων Πατριάρχη Ειρηναίου, κατά του υφυπουργού Εξωτερικών, Παναγιώτη Σκανδαλάκη.
Στην αναφορά υποστηρίζεται ότι ο υφυπουργός προέβη σε διπλωματικές ενέργειες κατά την περίοδο της κρίσεως στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, προκειμένου να κηρυχθεί έκπτωτος ο κ. Ειρηναίος.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.