Νταλάρας και Πόντες συμπράττουν στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της «Ελπίδας»
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Ντούλσε Πόντες συναντιούνται στο Ηρώδειο στις 31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου, με στόχο να ενισχύσουν το έργο της «Ελπίδας», του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.
38
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Ντούλσε Πόντες συναντιούνται στο Ηρώδειο στις 31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου, με στόχο να ενισχύσουν το έργο της «Ελπίδας», του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών.
Η Ντούλσε Πόντες, μία μουσικός του κόσμου από την Πορτογαλία, και ο Γιώργος Νταλάρας στις δύο συναυλίες με τίτλο «Η θάλασσα και εμείς» θα ερμηνεύσουν fado, ρεμπέτικα, μπλουζ και φλαμένκο.
Ο Στέφανος Κορκολής θα συνοδεύει στο πιάνο, ενώ θα συμπράττει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.
Τα έσοδα από τις συναυλίες θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της «Ελπίδας» και συγκεκριμένα την ανέγερση νοσοκομείου για τα παιδιά με καρκίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ
- Η Τζέιν Φόντα ενάντια στο πόλεμο των ΗΠΑ και Ισράηλ στο Ιράν – «Οι γονείς μαζεύουν τα παιδιά τους από τα συντρίμμια»
- Παπασταύρου: Επαρκής ο εφοδιασμός της Ελλάδας με πετρέλαιο – Η ενεργειακή ασφάλεια συνιστά εθνική ασφάλεια
- ΚΟΚ: Το άγνωστο πρόστιμο των 10.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη
- Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σακίδιο έκτακτης ανάγκης – Το βίντεο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


