Mία πρωτότυπη έρευνα του BBC αναδεικνύει νικητή τον Σον Κόνερι με διαφορά… προφοράς
Τον τίτλο του Βρετανού με την πιο όμορφη προφορά κέρδισε ο Σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι, σύμφωνα τουλάχιστον με ψηφοφορία που πραγματοποίησε το BBC. Ακολουθούν δύο πολύ γνωστές «φωνές» στη χώρα, ο Τρέβορ ΜακΝτόναλντ και ο Τέρι Βόγκαν.
30
Τον τίτλο του Βρετανού με την πιο όμορφη προφορά κέρδισε ο Σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι, σύμφωνα τουλάχιστον με τη σχετική ψηφοφορία που πραγματοποίησε το BBC στο πλαίσιο μιας γενικότερης έρευνας με τίτλο BBC Voices.
Ακολουθούν δύο πολύ γνωστές «φωνές» στη χώρα, ο Τρέβορ ΜακΝτόναλντ και ο Τέρι Βόγκαν. Ο δεύτερος είναι πολύ γνωστός στη χώρα από τη μετάδοση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της αγγλικής τηλεόρασης.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο επίσης ηθοποιός Χιου Γκραντ.
Στόχος του BBC Voices είναι να καταγράψει τον διαφορετικό τρόπο ομιλίας και χρήσης της αγγλικής γλώσσας -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- στο σύνολο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει
- Νέος κύκλος επισκέψεων Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Οι δύσκολες ισορροπίες και οι στόχοι της Αθήνας





