66

Με την ψήφο του προέδρου της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, έμεινε ελεύθερος ο Μιχάλης Καψής, αφού με οριακή πλειοψηφία (3-2) έγινε δεκτή η προσφυγή του και λύθηκε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ το συμβόλαιό του και πλέον μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε ότι η ΑΕΚ κατέθεσε εκπρόθεσμα, σύμφωνα με την επιτροπή, τα χρήματα στον ποδοσφαιριστή, αφού η προσφυγή της κοινοποιηθηκε στις 6 Ιουλίου και τα χρήματα έπρεπε να είχαν κατατεθεί μέχρι τις 17 Ιουλίου, αλλά η ΑΕΚ τα κατέθεσε στις 19 Ιουλίου.

Επιπρόσθετα του οφείλονται και μισθοί τριών μηνών. Η ΑΕΚ σκοπεύει να απαντήσει καταθέτοντας έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή.

Ο Καψής έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, αλλά για να ενεργοποιηθεί η υπογραφή του και να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί θα πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή του.

Μέχρι τελευταία στιγμή από την ΑΕΚ, μέσω του Ιλια Ιβιτς, γινόταν προσπάθεια να μεταπειστεί ο διεθνής αμυντικός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Παράλληλα η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα συμφωνία της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις οικονομικές απολαβές του παίκτη να φτάνουν τα 450.000 ευρώ το χρόνο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα 3 χρόνια. Η διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί τον Νίκο Λυμπερόπουλο για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα και για τη συμφωνία του ως προς τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς εκείνον».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ