
Δεν είχε διάρκεια η εθνική μπάσκετ και ηττήθηκε 78-74 από την Ιταλία
Δεν είχε διάρκεια η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ και ηττήθηκε από την Ιταλία με 78-74, στον πρώτο αγώνα της στο τουρνουά του Μπόρμιο. Πραγματοποίησε εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο, στο 14 βρέθηκε να προηγείται με 35-22 αλλά δεν άντεξε στην ιταλική αντεπίθεση.
66
Δεν είχε διάρκεια η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ και έτσι ηττήθηκε από την Ιταλία με 78-74, στον πρώτο αγώνα της στο τουρνουά του Μπόρμιο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο και μάλιστα στο 14 βρέθηκε να προηγείται με 35-22. Οι Ιταλοί αντέδρασαν, μείωσαν 36-36 στο ημίχρονο, με την επανέναρξη όμως «έδεσε» την ελληνική επίθεση.
Η «σφιχτή» ιταλική άμυνα είχε ως αποτέλεσμα η εθνική μας να πετύχει την πρώτη της βολή μόλις 4:36 μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου και οι «ατζούρι» να κάνουν σερί 13-0.
Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ανέκαμψε στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει τη φιλική ήττα (78-74).
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-30, 36-46, 61-53, 78-74.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μενίδι: «Να ανοίξουν τα στόματα» – Δικαίωση ζητάει ο πατέρας του Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα
- Στα πρόθυρα της καταστροφής ωθεί η ακραία ζέστη τα συστήματα αγροδιατροφής – Προειδοποίηση FAO-WMO
- Live η Λάουρα Κοβέσι στο φόρουμ των Δελφών
- Απολύθηκε ο υπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ μετά από σύγκρουση με τον υπουργό Άμυνας
- «Δίχως Ηλικία»: Γνωρίστε τη νέα καινοτόμο πρωτοβουλία των Public
- Στο «τερέν» της οικονομίας η μάχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Ομιλία Ανδρουλάκη σήμερα στη Βουλή



