Συνάντηση του υφυπουργού Οικονομίας Χρήστου Φώλια με τον Χρ.Πάχτα
Η πορεία υλοποίησης του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και θέματα που αφορούν στην ποιότητα των δημοσίων έργων κυριάρχησαν στην ενημερωτική συνάντηση του νέου υφυπουργού Οικονομίας Χρήστου Φώλια με τον προκάτοχό του Χρήστο Πάχτα.
27
Η πορεία υλοποίησης του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και θέματα που αφορούν στην ποιότητα των δημοσίων έργων κυριάρχησαν στην ενημερωτική συνάντηση του νέου υφυπουργού Οικονομίας Χρήστου Φώλια με τον προκάτοχό του Χρήστο Πάχτα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του κ. Φώλια.
Πριν τη συνάντηση, ο Χρ.Πάχτας δήλωσε ότι «το Γ΄ΚΠΣ είναι εθνική υπόθεση και θα το στηρίξουμε».
Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Ιανουαρίου, μετά την περιβόητη τροπολογία για το Πόρτο Καρράς, η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει από τον τέως υφυπουργό να παραδώσει τα προσωπικά του αρχεία για το ΚΠΣ, ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματική εικόνα απορρόφησης των κοινοτικών πόρων και υλοποίησης των σχετικών έργων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442