Αυτοκτόνησε συνεργάτης του πρώην διευθύνοντος οικονομικού συμβούλου της Parmalat
Ένας εκ των συνεργατών του πρώην διευθύνοντος οικονομικού συμβούλου της Parmalat, Φαούστο Τόνα, ο 32χρονος Αλεσάντρο Μπάσι, αυτοκτόνησε την Παρασκευή, βουτώντας στο κενό από το κιγκλίδωμα γέφυρας στην περιοχή Κολέτσιο, κοντά στην Πάρμα.
71
Ένας εκ των συνεργατών του πρώην διευθύνοντος οικονομικού συμβούλου της Parmalat, Φαούστο Τόνα, ο 32χρονος Αλεσάντρο Μπάσι, αυτοκτόνησε την Παρασκευή, βουτώντας στο κενό από το κιγκλίδωμα γέφυρας στην περιοχή Κολέτσιο, κοντά στην Πάρμα.
Όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ο Μπάσι είχε ενεργό ανάμειξη στη διαμόρφωση και δημοσίευση των λογιστικών μεγεθών και στοιχείων του μεγάλου ομίλου γαλακτοκομικών προϊόντων της Ιταλίας.
Πολλά και βασικά στοιχεία από τα οποία αποδεικνύεται τώρα ότι δημοσιεύονταν πλαστογραφημένα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει το μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442