26

Κλείνει το Σάββατο και το τελευταίο μέρος της μεταγραφής του Τάκη Φύσσα στην Μπενφίκα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του διεθνή αμυντικού, που την Κυριακή θα γνωρίσει τους συμπαίκτες του, ενώ αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους «αετούς».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έφτασε το πρωί του Σαββάτου στη Λισσαβόνα. Το συμβόλαιο του είναι διετές και όπως αναφέρουν και οι πορτογαλικές εφημερίδες δεν αποκλείεται να μπει από την αρχή στα… βαθιά αφού το ντεμπούτο του δεν πιθανότατα θα γίνει στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ.

Στην «Ojogo» υπάρχει ρεπορτάζ για τον παίκτη, ο οποίος την Κυριακή το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να λάβει μέρος στην προπόνηση της νέας του ομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ