71

Με πίστη για νίκη μέσα στο Τορίνο αναχώρησε την Τρίτη για την Ιταλία ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Τετάρτη στο «Ντέλε Αλπι» τη Γιουβέντους για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. «Η Γιουβέντους δεν είναι ανίκητη» δήλωσε ο Όλεγκ Προτάσοφ.

«Έχουμε ελπίδες. Θα παίξουμε χωρίς άγχος το παιχνίδι μας και όλα μπορούν να γίνουν» δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», που δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ιεροκλή Στολτίδη.

Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ξανά ο Παντελής Καφές, όπως και στον αγώνα με την Χαλκηδόνα. Τα ευχάριστα νέα για τον Ουκρανό τεχνικό ήρθαν από τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ που γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Η αποστολή αποτελείται από τους Ελευθερόπουλο, Κατεργιαννάκη, Ανατολάκη, Βάλλα, Βενετίδη, Κουλουχέρη, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καρεμπέ, Καστίγιο, Καφέ, Μενδρινό, Νινιάδη, Τζόρτζεβιτς, Τάτση και Ζιοβάνι.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ