
Δύσκολη νίκη για τη Ρέιντζερς αντίπαλο του ΠΑΟ στο Champions League
Παρά τη νέα μέτρια εμφάνισή της, η Ρέιντζερς νίκησε 2-1 την Νταντί Γιουνάιτεντ και παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Σκωτίας, μετά από 15 αγωνιστικές, με διαφορά πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Σέλτικ.
26
Παρά τη νέα μέτρια εμφάνισή της, η Ρέιντζερς νίκησε 2-1 την Νταντί Γιουνάιτεντ και παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Σκωτίας, μετά από 15 αγωνιστικές, με διαφορά πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Σέλτικ.
Περίπου 50.000 θεατές παρακολούθησαν το ματς στο «Αίμπροξ», εκεί όπου την Τρίτη ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα για το φετινό Champions League.
Τα γκολ της Ρέιντζερς πέτυχαν οι Καπούτσο (17,) Λόβενκραντς (20), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ντομπς στο 56.
Ο Αλεξ ΜακΛις χρησιμοποίησε τους: Κλος, Ρίκσεν, Μπεργκ, Χιζανισβίλι, Μπολ, Μπερκ (87 Βανόλι), Εμερσον (76 Μάλκολμ), Χιουζ, Λόβενκραντς, Καπούτσο, Μολς (83 Ντάφι).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άλαν Όσμοντ: Πέθανε το γηραιότερο μέλος των αγαπημένων Osmonds
- Στενά Ορμούζ: Στον «πάγο» οι διελεύσεις – Κατάσχεση «Touska» και απάτες με crypto εντείνουν την κρίση
- Νιου Γιορκ Νικς – Ατλάντα Χοκς 106-107: Στο 1-1 η σειρά μετά από… θρίλερ (vids)
- Γάζα: Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ απευθύνεται σε εταιρεία του Ντουμπάι για την ανοικοδόμηση
- New York Times: Κανένα έθνος δεν γλιτώνει από αυτόν τον πόλεμο – Φόβοι για «φαινόμενο-ντόμινο»
- Βανδαλισμός σε Παιδική Χαρά στο Φραγκοπήγαδο



