Είκοσι πέντε θεατρικοί μονόλογοι για την Πολιτιστική Ολυμπιάδα
Σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί θα παρουσιάσουν 25 θεατρικούς μονολόγους σε τέσσερις σκηνές του Μεταξουργείου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας, που προετοιμάζει φέτος τον διευρυμένο δεύτερο κύκλο παραστάσεων.
71
Σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί θα παρουσιάσουν 25 θεατρικούς μονολόγους σε τέσσερις σκηνές του Μεταξουργείου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας, που προετοιμάζει φέτος τον διευρυμένο δεύτερο κύκλο παραστάσεων.
Οι μονόλογοι θα παρουσιαστούν στο «Από μηχανής Θέατρο», το «Αττίς», το «Θέατρο της Ανοιξης» και το «Μεταξουργείο». Στην επιτροπή που αξιολόγησε τις προτάσεις συμμετείχαν οι Ελένη Βαροπούλου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Πλάτων Μαυρομούστακος, Αναστασία Σαρίδου και Πάνος Σκουρολιάκος, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι προτάσεις χαρακτηρίστηκαν από ενδιαφέροντα προβληματισμό και πρωτοτυπία.
Τους μονολόγους θα παρουσιάσουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Νέλλη Αγγελίδου, Αγγελος Αντωνόπουλος, Μπέττυ Αρβανίτη, Αντιγόνη Βαλάκου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Κώστας Καζάκος, Δημήτρης Καταλειφός, Φιλαρέτη Κομνηνού, Εύα Κοταμανίδου, Μάγια Λυμπεροπούλου, Μιχάλης Μητρούσης, Μάνια Παπαδημητρίου, Ράνια Οικονομίδου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Ρούλα Πατεράκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λήδα Τασσοπούλου, Γιάννης Φέρτης, Λυδία Φωτοπούλου, Μίμης Χρυσομάλλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Πρώτη στην τηλεθέαση την Πέμπτη 5 Μαρτίου
- Ανδρουλάκης: Το κερδοσκοπικό πάρτι των τραπεζών εις βάρος της κοινωνίας πρέπει να σταματήσει
- Καθημερινές πτήσεις για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή – Στις 2.500 οι αιτήσεις
- Όσκαρ 2026: Πάλτροου, Mουρ, Ντάουνι Τζούνιορ αναλαμβάνουν δράση – Η ελίτ του Χόλιγουντ στη σκηνή
- ΑΑΔΕ: Big Brother σε αλκοόλ και τσιγάρα – Ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν στο στόχαστρο
- Επαρκείς και στοχευμένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς

