Έσπασε το αρνητικό σερί το Ορλάντο με νίκη 111-85 επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι στον αγώνα του Ορλάντο απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ. Οι Μάτζικ πέτυχαν την δέκατη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους επί των Γουόριορς με το εντυπωσιακό 111-85. Ο ΜακΓκρέιντι σημείωσε 36 πόντους.
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι στον αγώνα του Ορλάντο απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ. Οι Μάτζικ πέτυχαν την δέκατη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους επί των Γουόριορς με το εντυπωσιακό 111-85. Ο ΜακΓκρέιντι σημείωσε 36 πόντους.
Στην Ινδιανάπολη, οι Πέισερς επικράτησαν των Ντένβερ Νάγκετς 94-72 έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθό πόντων.
Στο Τορόντο, οι Σόνικς με 21 πόντους του Γκάρι Πέιτον κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη με 91-79, ενώ στη Φιλαδέλφεια οι 28 πόντοι του Στεφόν Μάρμπουρι σε συνδυασμό με τους 25 πόντους του Σον Μάριον έδωσαν την νίκη στο Φοίνιξ κόντρα στους 76ερς με 99-91.
Στη Βοστόνη, οι Σέλτικς υποχρέωσαν το Κλίβελαντ στην 12η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, αφού κέρδισαν με 115-100. Ο Αντουάν Ουόκερ ήταν σε εκπληκτική μέρα σημειώνοντας 33 πόντους, ενώ πήρε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ. Από τους Καβαλίερς πάλευε μόνος του ο Ρίκι Ντέιβις με 42 πόντους σε 44 λεπτά συμμετοχής.
Στο Νιου Τζέρσεϊ, ο Κιντ με ένα ακόμη τριπλ νταμπλ κατάφερε να οδηγήσει τους Νετς σε νίκη επι των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 79-65.
Οι Νικς με 30 πόντους του Λατρέλ Σπριούελ κατάφεραν να επιβληθούν των Μαϊάμι Χιτ με 97-92, την ώρα που οι Γκρίζλις κέρδιζαν για πρώτη φορά από την είσοδό τους στο ΝΒΑ τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. «Θύμα», οι Χιούστον Ρόκετς τους οποίους τελικά «υπέταξαν» στην παράταση με 114-109. Μαγική τριάδα για τους Γκρίζλις οι Πάου Γκασόλ (29 πόντοι), Τζέισον Ουίλιαμς (25) και Ουέσλι Πέρσον (21 πόντοι).
Στο Μιλγουόκι, οι Μπακς δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στο Πόρτλαντ, το οποίο κέρδισαν με 101-79, την ώρα που οι Σπερς πανηγύριζαν την 18η νίκη στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις κόντρα στους Κλίπερς με 97-84.
Τέλος, στο Λος Αντζελες οι Χόρνετς κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη με 98-82 κόντρα στους Λέικερς έχοντας ως ηγέτη τον Τζαμάλ Μάσμπερν με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.