
Στα άκρα η σχέση ΑΕΚ-Τσάρτα με νέο εξώδικο του δεύτερου
«Σκληραίνει» η διαμάχη της ΑΕΚ με τον Βασίλη Τσάρτα. Απαντώντας στις κινήσεις της ΠΑΕ, έστειλε την Τρίτη νέο εξώδικο, με το οποίο ζητά να του διευκρινισθεί πότε αυτός ή ο μάνατζερ του ήρθε σε επαφή με παράγοντες του ΠΑΟ ή εκπροσώπους ομάδων του εξωτερικού.
26
«Σκληραίνει» η διαμάχη της ΑΕΚ με τον Βασίλη Τσάρτα. Ο Ναουσαίος μέσος απαντώντας στις κινήσεις της ΠΑΕ, έστειλε την Τρίτη νέο εξώδικο, με το οποίο ζητά να του διευκρινισθεί πότε αυτός ή ο μάνατζερ του ήρθε σε επαφή με παράγοντες του Παναθηναϊκού ή εκπροσώπους συλλόγων της Γερμανίας και της Ισπανίας.
Με το ίδιο έγγραφο, ο Τσάρτας καλεί την ΠΑΕ να σταματήσει αυτού του είδους τις ενέργειες, που αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων.
Το πλήρες κείμενο του εξωδίκου, έχει ως εξής:
«Με την παρούσα σας καλώ να μου απαντήσετε εντός 24 ωρών που και πότε διαπραγματεύθηκα εγώ ή ο μάνατζέρ μου, τη μεταγραφή μου και με ποιούς παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ομοίως που και πότε και με ποιές ομάδες της Γερμανίας και της Ισπανίας διαπραγματεύθηκα εγώ ή ο μάνατζέρ μου, τη μεταγραφή μου σε αυτές. Επειδή είναι φανερό ότι προσπαθείτε με ανυπόστατα δημοσιεύματα και μεθοδεύσεις να αποφύγετε την εκπλήρωση των συμβατικών σας υποχρεώσεων προς εμένα, διαμαρτύρομαι εντονότατα και σας καλώ να παύσετε του λοιπού τέτοιου είδους ενεργειών, προς δημιουργία εντυπώσεων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
