
Οι Ντάλας Μάβερικς επιβλήθηκαν και επί των Τορόντο Ράπτορς
Μπορεί να μην κατάφεραν να διαιτηρήσουν το αήττητο τους και να σπάσουν όλα τα ρεκόρ στο ΝΒΑ, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, ξεπερνώντας και το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς με 113-102 και έφθασαν στις 16 νίκες.
28
Μπορεί να μην κατάφεραν να διαιτηρήσουν το αήττητο τους και να σπάσουν όλα τα ρεκόρ στο ΝΒΑ, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Tα ξημερώματα της Τρίτης ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς (113-102) και έφθασαν στις 16 νίκες, έχοντας μόλις μια ήττα στο παθητικό τους.
Οι… συνήθεις ύποπτοι ήταν και πάλι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ο Στιβ Νας με 25 πόντους και ο Ντιρκ Νοβίτζκι με άλλους 23 οδήγησαν τους «Μαβς» στη νίκη. Από τους Ράπτορς την καλύτερη απόδοση είχε ο Αλβιν Γουίλιαμς με 27 πόντους και 7 ασίστ.
Στη Νέα Υόρκη, οι Νικς δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Δεκαπέντε ήττες στη σειρά μετράνε οι «Καβς» μετά και από τη νέα τους αποτυχία μέσα στη Νέα Υόρκη. Η ομάδα του Κλίβελαντ, έχασε 125-93 και πλέον υπολείπεται μόλις τέσσερις ήττες για να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της περιόδου 1981-82 όταν έχασε σε 19 σερί αναμετρήσεις. Ο Αλαν Χιούστον με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Νικς και του αγώνα.
Στο Ορλάντο, μεγάλη νίκη (102-97) για τους Σέλτικς μέσα στο σπίτι των Μάτζικ, με τον Πολ Πιρς να σημειώνει 27 πόντους για την ομάδα της Βοστώνης. Ο άσος των Σέλτικς είχε ακόμη στο ενεργητικό του 10 ριμπάουντ και ασίστ σε μια μεγάλη βραδιά, ενώ από τους Μάτζικ την καλύτερη απόδοση είχε ο Γκραντ Χιλ με 22 πόντους και 13 ριμπαουντ.
Βέβαια οι Σέλτικς οφείλουν και μέρος της νίκης στον τραυματισμό του Τρέισι ΜακΓκρέιντι που αποχώρησε απο το παιχνίδι αφήνοντας… ήσυχο το καλάθι της Βοστώνης.
Στο Φοίνιξ, κρίθηκε στην παράταση η συνάντηση των Σανς και των Μαϊάμι Χιτ με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη 90-100. Ο Εντι Τζόουνς με 21 πόντους και ο Μπράιαν Γκραντ με άλλους 17 ήταν οι βασικοί συντελεστές στην επιτυχία των Χιτ. Ο Σον Μάριον με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος για το Φοίνιξ.
Τέλος, στο Σολτ Λέικ Σίτι ο Τζον Στόκτον είχε στο ενεργητικό του 22 πόντους και 10 ασίστ, οδηγώντας τους Γιούτα Τζαζ στη νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς (102-91). Πολύ καλός και ο Καρλ Μαλόουν με 21 πόντους, ενώ από τους Πέισερς την καλύτερη απόδοση είχε ο Ζερμέν Ο Νιλ με 25 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
