
Με δύο αγωνιστικές «πλήρωσε» την αγκωνιά ο Σίρερ
Ο Αλαν Σίρερ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, για την αγκωνιά που έριξε στον Φάμπιο Καναβάρο, στη διάρκεια της νικηφόρας για την Ίντερ (4-1). Έτσι χάνει τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν.
26
Χωρίς τον Αλαν Σίρερ θα υποχρεωθεί ο προπονητής της Νιουκάστλ, Μπόμπι Ρόμπσον, να καταστρώσει τα σχέδιά του για τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν.
Και αυτό γιατί ο επιθετικός των «ανθρακωρύχων» τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, για την αγκωνιά που έριξε στον Φάμπιο Καναβάρο, στη διάρκεια της νικηφόρας για την Ίντερ (4-1) αναμέτρησης για το Champions League στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».
Ο αρχηγός της Νιουκάστλ τιμωρήθηκε με βάση το βίντεο, καθώς το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή της αναμετρησης, Στεφάν Μπρε, ο οποίος είχε νωρίτερα αποβάλει τον Κρέιγκ Μπέλαμι για εκτός φάσης σπρώξιμο προς τον Μάρκο Ματεράτσι.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε πως στην τιμωρία του Σίρερ «λήφθηκε υπόψη η πρόκληση που οδήγησε στο συμβάν, με τη μορφή του τραβήγματος της φανέλας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
