
Με αισιοδοξία και τον «αέρα» του Ευρωπαίου ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία
Θα είναι «μεγάλο βραβείο» για τη Σλόβαν αν μας νικήσει, τώρα που ο Παναθηναϊκός έχει ένα όνομα στην Ευρώπη, το οποίο είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε, τόνισε ο Σέρχιο Μαρκαριάν την Τρίτη, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «πρασίνων» για την Τσεχία.
71
Θα είναι «μεγάλο βραβείο» για τη Σλόβαν αν μας νικήσει, τώρα που ο Παναθηναϊκός έχει ένα όνομα στην Ευρώπη, το οποίο είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε, τόνισε ο Σέρχιο Μαρκαριάν την Τρίτη, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «πρασίνων» για την Τσεχία για τον πρώτο αγώνα του Γ γύρου του Κυπέλλου UEFA την Πέμπτη, με αντίπλαο τη Σλόβαν Λίμπερετς.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον μεθαυριανό αγώνα, αλλά και για την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αισιόδοξος για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, εμφανίσθηκε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν. Ο Μαρκαριάν στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και χαρακήρισε «μεγάλο βραβείο» για τους Τσέχους μία ενδεχόμενη νίκη επί της ελληνικής ομάδας.
«Παρά τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στο παρελθόν στην Τσεχία, αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές. Τώρα μας ξέρουν όλοι στην Ευρώπη και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε» υπογράμμισε ο προπονητής των «πρασίνων», ο οποίος δεν απέφυγε να σχολιάσει και τον νέο αποκλεισμό του Μιχάλη Κωνσταντίνου από την αποστολή.
«Του δώσαμε το πρόγραμμα να ξεκινήσει και θα δούμε πως θα πάει. Όμως, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν έχουν παίξει και περιμένουν μια ευκαιρία να αγωνιστούν. Πιστεύω ότι αν προσπαθήσει ο Κωνσταντίνου, θα καταφέρει να βρει τη φόρμα του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι πάλι μαζί μας» είπε χαρακτηριστικά.
Παρά την διάχυτη αισιοδοξία, ο Μαρκαριάν δεν έδειξε να παραγνωρίζει τις δυσκολίες που παρουσιάζει για την ομάδα του ο αγώνας της Πέμπτης: «Η Σλόβαν νίκησε τη Μίλαν για τα προκριματικά του Champions League και αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Παίζει γρήγορα και εφαρμόζει πολύ καλά το πρέσινγκ, που όμοιό του δεν έχω δει εδώ και τέσσερα χρόνια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
