Καμία ευθύνη δεν φέρει το πλήρωμα του Τουπόλεφ, δηλώνει η ρωσική κυβέρνηση
«Για τίποτα δεν ευθύνεται» το πλήρωμα του Τουπόλεφ-154, το οποίο συγκρούστηκε στον αέρα με μεταγωγικό Boeing της DHL πάνω από τη Γερμανία, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος υφυπουργός Μεταφορών επικαλούμενος τις πρώτες αναλύσεις των μαύρων κουτιών.
38
«Για τίποτα δεν ευθύνεται» το πλήρωμα του ρωσικού Τουπόλεφ-154, το οποίο συγκρούστηκε στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας με ένα μεταγωγικό Boeing της DHL πάνω από τη Γερμανία, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος υφυπουργός Μεταφορών Καρλ Ρούπελ.
«Το ρωσικό πλήρωμα δεν ευθύνεται για τίποτα. Όλοι οι ελιγμοί του ήταν σωστοί» τόνισε ο Ρώσος υφυπουργός, σύμφωνα με το Inerfax.
Ο Ρούπελ εξήγησε ότι στηρίζει τη δήλωσή του αυτή στις πρώτες αποκωδικοποιήσεις των μαύρων κουτιών από Ρώσους εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στην έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης
- Αδέλφια Κάσιο κατά Μάικλ Τζάκσον: Μας εκπαίδευσε να τον υπερασπιζόμαστε, ενώ μας κακοποιούσε
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σε φρεγάτα «Κίμων» και Μέγαρο Μαξίμου ο Μακρόν – Τα μηνύματα που έστειλε από την Αθήνα
- Η άνθιση του τουρισμού των λουλουδιών: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί του 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442