
Αναγκαστικός διπλός στόχος στο μυαλό του Παναθηναϊκού
Τη θέση της πικρίας πήρε η αισιοδοξία στην καρδιά αλλά και στα λόγια των υπευθύνων του ΠΑΟ, αναφορικά με την πρόκριση στους «8» του Champions League. Ο Μαρκαριάν παρά την ήττα στο Πόρτο δήλωσε κατά την επιστροφή των «πρασίνων»: «Πιστεύω στην ομάδα».
26
Αν και η ήττα της Τρίτης στην Πορτογαλία από την Πόρτο «μπέρδεψε» την κατάσταση στον όμιλο του Παναθηναϊκού, σχετικά με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι αισιόδοξος και δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.
«Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα έχουμε μεγάλη πίεση. Δεν έχουμε την ηρεμία που θα θέλαμε για να συγκεντρωθούμε μόνο στο πρωτάθλημα, αφού πάλι το μυαλό μας είναι σε δύο στόχους. Είναι πιο δύσκολα έτσι, αλλά θα προσπαθήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός και προσέθεσε:
«Χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση και στην συνέχεια θα σκεφτούμε την Ρεάλ. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό ακόμα. Η ομάδα είναι σε μια κατάσταση που μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα, όμως τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή».
Ανάλογες είναι και οι σκέψεις του Αγγελου Φιλιππίδη. «Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παλεύει κάθε παιχνίδι. Η Πόρτο στο τελευταίο 20λεπτο προσπαθούσε να διώξει τη μπάλα με οποιονδήποτε τρόπο από την περιοχή της. Το παιχνίδι με την Ρεάλ είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Με συνδυασμό αποτελεσμάτων ο Παναθηναϊκός μένει έξω από την επόμενη φάση, όμως εμείς θα παλέψουμε για την πρόκριση» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Την Πέμπτη οι «πράσινοι» έχουν ρεπό, ενώ από αύριο (17:00) ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»



