26

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το Σάββατο το ντέρμπι της Α1 ανδρών του βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή αποκλεισμού της έδρας του «γηραιού» κατά μία αγωνιστική ημέρα, από δύο σε μία.


Έτσι, ο Ηρακλής εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Αρη και η αυριανή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κατσάνειο (19:00) και όχι στο γήπεδο των Μουδανιών, που αρχικά είχε οριστεί από την ΕΟΠΕ.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, ο τρίτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕ Νίκαιας στο κλειστό της Χαλκίδας, που τελευταία φορά χρησιμοποιεί ως έδρα καθώς ολοκληρώνεται η τιμωρία των «πρασίνων», ενώ ο ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Σάββατο

Γηπ. Μουδανιών 19:00 Ηρακλής-Ολυμπιακός

Γηπ. Ολυμπιάδας 19:00 Ολυμπιάδα-Ορεστιάδα

Γηπ. Ιωνικού 20:00 Ιωνικός ΝΦ-Πανελλήνιος

Γηπ. ΑΕΚ 18:30 ΑΕΚ-Αρης

Γηπ. Χαλκίδας 20:30 Παναθηναϊκός-ΑΕ Νίκαια

Γηπ. ΠΑΟΚ 19:00 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο

Τη Δευτέρα 21/01/02 στις 5 μ.μ. στο γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο, που είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.





Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ