Εάν κριθεί αναγκαίο, θα σταλούν και άλλοι Έλληνες στη Βοσνία, δηλώνει ο Πρωτόπαπας
Εάν χρειαστεί και κριθεί ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, αυτό και θα γίνει. Έτσι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο εάν ελληνικά στρατιωτικά τμήματα θα αντικαταστήσουν τα αμερικανικά που αποχωρούν από τη Βοσνία για να μεταβούν στο Αφγανιστάν.
34
Στην πολιτική της κυβέρνησης εντάσσεται και η παρουσία της Ελλάδας με στρατιωτικές δυνάμεις στη Βαλκανική ως δύναμης ομαλότητας για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην περιοχή. Αυτό δήλωσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, απαντώντας στην ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση ελληνικά στρατιωτικά τμήματα να αντικαταστήσουν αντίστοιχα αμερικανικά που αποχωρούν από τη Βοσνία για να μεταβούν στο Αφγανιστάν.
Στο πλαίσιο αυτό -πρόσθεσε- αν χρειαστεί και κριθεί ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, αυτό και θα γίνει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης
- Αδέλφια Κάσιο κατά Μάικλ Τζάκσον: Μας εκπαίδευσε να τον υπερασπιζόμαστε, ενώ μας κακοποιούσε
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σε φρεγάτα «Κίμων» και Μέγαρο Μαξίμου ο Μακρόν – Τα μηνύματα που έστειλε από την Αθήνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442