26

Θα εκμεταλλευτεί ή όχι αυτήν τη φορά το πλεονέκτημα έδρας; Ο Παναθηναϊκός καλείται μετά τη νίκη του στην Κυψέλη να υπερασπιστεί το «δώρο» που πήρε από την προσπάθειά του στην κανονική περίοδο, ώστε να φτάσει στη δεύτερη νίκη του επί του Πανελληνίου, η οποία θα τον φέρει σε απόσταση αναπνοής από τον τίτλο της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «πράσινες», έχοντας καλύτερη ψυχολογία, φιλοξενούν τη Μ.Τετάρτη στις 18:00 στο κλειστό της Λεωφόρου τις αθλήτριες του Γιάννη Νικολάκη, οι οποίες όμως πριν από μία εβδομάδα είχαν καταφέρει να πάρουν προβάδισμα πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη.


Ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, οι δύο αντίπαλοι θα προσπαθήσουν για την πιο κρίσιμη νίκη. Ο τέταρτος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου, ενώ, εάν χρειαστεί και πέμπτο ματς, θα γίνει στις 22 του μήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ