
Το «νέο» Γουέμπλεϊ δεν προλαβαίνει να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου το 2005
Τόσο καιρό ακουγόταν ως φήμη, τώρα όμως έγινε οριστικό. Το Γουέμπλεϊ, που τελεί υπό ανακαίνιση, δεν προλαβαίνει να είναι απολύτως έτοιμο να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του 2005, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη.
75
Τόσο καιρό ακουγόταν ως φήμη, τώρα όμως έγινε οριστικό. Το Γουέμπλεϊ, που τελεί υπό ανακαίνιση, δεν προλαβαίνει να είναι απολύτως έτοιμο να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του 2005, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη.
Οι Βρετανοί θέλουν οπωσδήποτε αυτήν τη διοργάνωση και επιθυμούν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν ως ένα ισχυρότατο χαρτί στην προσπάθειά τους να αναλάβουν Ολυμπιακούς Αγώνες στο μέλλον -πιθανότατα θα διεκδικήσουν αυτούς του 2012.
Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του «θρυλικού» σταδίου του Λονδίνου, Ρόντνεϊ Γουόκερ, αυτό δεν θα είναι έτοιμο νωρίτερα από τα μέσα του 2005. Όταν, όμως, θα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνισή του, θα έχουν προβλεφθεί τα πάντα, ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει και διοργανώσεις στίβου.
Ωστόσο, οι Αγγλοι έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τις εναλλακτικές λύσεις με πιθανότερη αυτή του νέου (υπό κατασκευή ακόμη) σταδίου, στο Πίκετς Λοκ του Ανφιλντ, στο βορειοανατολικό Λονδίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
