75

Από τα 70.000 εισιτήρια που θα διατεθούν για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Διεθνές Στάδιο της Γιοκοχάμα, μόνον σε 10.500 θα έχουν πρόσβαση οι Ιάπωνες φίλαθλοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου, ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθεί στο ευρύ κοινό για το Μουντιάλ, που θα διοργανώσουν από κοινού Ιαπωνία και Νότιος Κορέα, θα είναι περιορισμένος.

Όσο για το πόσο θα κοστολογούνται τα εισιτήρια; Το φθηνότερο θα κοστίζει γύρω στα 298,90 δολάρια (περίπου 108 χιλιάδες δραχμές), ενώ θα υπάρχουν και άλλα των 177.000 δραχμών και των 265,5 χιλιάδων δραχμών.


Από τα 70.000 εισιτήρια του τελικού, τα περίπου 30.000 θα διατεθούν στο εξωτερικό, τα 10.000 για εκπροσώπους Τύπου και καλεσμένους, ενώ περίπου 19.500 αποκλειστικά για τους κατοίκους της Γιοκοχάμα και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters