57

Μεταγραφική ενίσχυση εν όψει στον Πανηλειακό. Όπως όλα δείχνουν, οι εξαγγελίες του προέδρου της ομάδας, Σάκη Σταυρόπουλου, για αλλαγές και για ενίσχυση της ομάδας, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Εθνικής Κατηγορίας, αποτελούν πραγματικότητα, αφού από την Τετάρτη η ομάδα του Πύργου έχει στο δυναμικό της το Βραζιλιάνο Χέρσον Ρικάρντο Λέιντι.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται στην επίθεση, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, και στο παρελθόν υπήρξε συμπαίκτης των πρώην άσων του Πανηλειακού, Σαρούν και Ροζάλες, ενώ παλαιότερα έπαιξε και με τον Μουτσοντρίγκο.


Ο Λέιντι έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα, του Περού με τη φανέλα της Αλιάνσα Λίμα και της Σπόρτινγκ Κριστάλ, της Ισπανίας με την Μέριδα, και της Τουρκίας με την Τσανάκαλε Δαρδανελίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ