
Οι κορυφαίοι ναυαγοσώστες στην… υπηρεσία των Ολυμπιακών Αγώνων
Τους καλύτερους ναυαγοσώστες της Αυστραλίας επιστρατεύουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστα απρόοπτα στις παραλίες του Σίδνεϊ.
75
Τους καλύτερους ναυαγοσώστες της Αυστραλίας επιστρατεύουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστα απρόοπτα στις παραλίες του Σίδνεϊ.
Περισσότεροι από 10.000 ναυαγοσώστες, ανάμεσά τους και αυτοί της επίλεκτης ομάδας των surfers, θα επιτηρούν καθημερινά τις ακτές της περιοχής, που αναμένεται να κατακλυστούν από χιλιάδες τουρίστες που θα βρεθούν στο Σίδνεϊ τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Οι Αυστραλοί έχουν επιλέξει τους καλύτερους από τις ναυαγοσωστικές ομάδες της χώρας και επιπλέον υπάρχουν αρκετοί που έχουν δηλώσει εθελοντές. Στις ακτές έχουν ήδη τοποθετηθεί ειδικά σημαιάκια και πινακίδες, που προειδοποιούν τον κόσμο για τα όρια μέσα στα οποία έχει το δικαίωμα να κολυμπάει.
Επιπλέον, πληροφοριακά φυλλάδια θα υπάρχουν σε κάθε ξενοδοχείο της περιοχής και θα μοιράζονται σε όλους τους τουρίστες. Εχουμε ένα μοναδικό σύστημα ναυαγοσωστικής που δεν υπάρχει πουθενά αλλού υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των ναυαγοσωστών Τζόντι Πάτον, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξουν απρόοπτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Srdjan Ivanovic: Ο ντράμερ των Blazin’ Quartet μιλά για τη τζαζ και το νέο δίσκο τους
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη στιγμή – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!



