
Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ενθουσίασε το κοινό της Χαλκιδικής
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης -στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας- το έργο Μ. Θεοδωράκης - Μια μουσική παράσταση από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας.
49
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης -στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας- το έργο Μ. Θεοδωράκης – Μια μουσική παράσταση από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας.
Ο Κώστας Μακεδόνας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιάννης Μπέζος -που υποδύθηκε το Μίκη Θεοδωράκη- καθώς και η χορεύτρια Κατερίνα Κερβανίδου φάνηκαν αντάξιοι των απαιτήσεων των 2.500 ατόμων που παρακολούθησαν την παράσταση και δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, άλλοτε συνοδεύοντας τους ερμηνευτές και άλλοτε χειροκροτώντας τους θερμά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο




