
Εκθεση φωτογραφίας του Τάκη Διαμαντόπουλου
O Τάκης Διαμαντόπουλος παρουσιάζει τις φωτογραφίες, που αποτελούν το νέο του βιβλίο 33 Χρόνια Φωτογραφία, σε έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Τετάρτη το βράδυ.
47
O Τάκης Διαμαντόπουλος παρουσιάζει τις φωτογραφίες, που αποτελούν το νέο του βιβλίο 33 Χρόνια Φωτογραφία, σε έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Τετάρτη το βράδυ.
Το λεύκωμα-βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη, με τη χορηγία της εταιρείας Baileys, ξετυλίγοντας τα 33 χρόνια παρουσίας του διάσημου δημιουργού.
Ηθοποιοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, μανεκέν, τηλεπαρουσιαστές, μόδιστροι, σκηνοθέτες, ζωγράφοι, σκηνογράφοι, συνθέτες, διανοούμενοι είναι οι πρωταγωνιστές.
Μέσα στο λιτό και απέριττο χώρο του ΔΕΣΤΕ, το κοινό έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τις εικόνες του Τ.Διαμαντόπουλου, ο οποίος παγιδεύει στιγμιαία αλλά και παντοτινά τα μοντέλα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκλογές στο Περού: Υποψήφιος της ριζοσπαστικής Αριστεράς ο πιθανότερος αντίπαλος της Δεξιάς στον δεύτερο γύρο
- Σταχτοδέλφινο στο Αιγαίο: Η σπάνια εμφάνιση μεταξύ Χίου και Ικαρίας
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά



