Επιστρέφει το Τραμ στο Σύνταγμα
Κανονικά θα διεξάγονται από σήμερα τα δρομολόγια της γραμμής 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα».
Σε πλήρη λειτουργία επανέρχονται από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου οι στάσεις Τραμ «Λ. Βουλιαγμένης», «Ζάππειο» και «Σύνταγμα», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Έτσι, αποκαθίσταται η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», καθώς η προσωρινή διακοπή στο τμήμα στο τμήμα «Σύνταγμα – Φιξ» είχε γίνει κατόπιν αιτήματος της εταιρείας Ανάπλαση Δημοσίων Χώρων Α.Ε., προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ:
Σας ενημερώνουμε, ότι από την Πέμπτη 19 Μαρτίου τίθενται και πάλι σε λειτουργία οι στάσεις Τραμ «Λ. Βουλιαγμένης», «Ζάππειο» και «Σύνταγμα» και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 Πικροδάφνη – Σύνταγμα.
Η κίνηση στο τμήμα Σύνταγμα – Φιξ είχε διακοπεί προσωρινά, μετά από αίτημα της Ανάπλασης Δημοσίων Χώρων Α.Ε. για την εκτέλεση έργων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
- Καταρρίφθηκαν δύο ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι από ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Νέα Αριστερά: Πολιτική δίωξη η ανάκληση ασύλου του Τζαβέντ Ασλάμ – Σε ακροδεξιό κατήφορο η ΝΔ
- Νιλ Σεντάκα: Ποια είναι η αιτία θανάτου του θρύλου του ροκ εν ρολ
- Τα «κανόνια» του Champions League: Παραμένει πρώτος σκόρερ ο Εμπαπέ, τον απειλεί ο Κέιν
- Τέμπη: Νέα διακοπή λόγω κωλύματος της προέδρου στη δίκη για τα βίντεο
- Παπαστεργίου: Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους

