Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τη Βικτόρια Πλζεν στα play offs του Europa League
Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν για να βρεθεί στους «16» του Europa League - Στις 19 Φεβρουαρίου το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, μια βδομάδα μετά η ρεβάνς στην Τσεχία
Τον αντίπαλό του στα play offs του Europa League έμαθε ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, στο ΟΑΚΑ, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 26 του ίδιου μήνα.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έπεσε πάνω στους Τσέχους, που είχαν αντιμετωπίσει στη διάρκεια της League Phase του Europa League την Πλζεν στο ΟΑΚΑ και είχαν έρθει ισόπαλοι με 0-0, αποφεύγοντας τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που κληρώθηκε με τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Παναθηναϊκός θα βρει στον δρόμο του την ομάδα του Μάρτιν Χίσκι, που τερμάτισε στην 14η θέση με 14 πόντους (3 νίκες, 5 ισοπαλίες), ενώ ολοκλήρωσε τη League Phase ως η μοναδική αήττητη ομάδα.
Από εκεί και πέρα, αν οι πράσινοι περάσουν το εμπόδιο των Τσέχων και προκριθούν στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μίντιλαντ η Μπέτις.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των play offs και οι αντίπαλοι που θα βρουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
Το καλεντάρι των νοκ-άουτ του Europa League για τη σεζόν 2025-26
Πρώτος αγώνας play offs: 19 Φεβρουαρίου 2026 Δεύτερος αγώνας play offs: 26 Φεβρουαρίου 2026 Κλήρωση από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό: 27 Φεβρουαρίου 2026 Πρώτος αγώνας των 16: 12 Μαρτίου 2026 Δεύτερος αγώνας των 16: 19 Μαρτίου 2026 Πρώτος αγώνας των προημιτελικών: 9 Απριλίου 2026 Δεύτερος αγώνας των προημιτελικών: 16 Απριλίου 2026 Πρώτος αγώνας των ημιτελικών: 30 Απριλίου 2026 Δεύτερος αγώνας των ημιτελικών: 7 Μαΐου 2026 Τελικός: 20 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου